Първият български "турски" сериал Сакъз. Епизод едно:


В новия телевизионен блокбастър Сакъз се преплитат съдбите на двете най-мощни фамилии в Истанбул. Това семействата на Зуй Паша и Угрин Ефенди. Двамата са най-големите производители на сакъз в света. Зуй Паша притежава холдинга "Зуй Сакъзи Идъстри", а Угрин Ефенди концерна "Угрин Сакъз Инвстмант". Зуй Паша има двама сина това са Рачкур и Силвесонур. Рачкур е син от първата жена на Зуй Паша – Сапунджи, а Силвесонур от втората – Албенджи. Двете са сестри.

Сапунджи загива в катастрофа в която шофира Албенджи, но тялото и не е намерено. Следствието доказва, че коланът и е прерязан с ножичка за нокти, която намират в чантата на Албенджи. По-лошата сестра подкупва свидетелите да кажат, че не обича да си прави маникюр. Албенджи е истински дявол и има любовник, който се казва Китодароглу. Той редовно я посещава в богатата къща на Зуй Паша преоблечен като жена под името – Китидже.

Угрин Ефенди има една прелестна дъщеря Мари Ханъм. Тя е бивша балерина, която чупи крак на едно състезание по мятане на гюле. Угрин решава да я прати на фирмено разузнаване в къщата на Зуй и тя постъпва на работа като глуха слугиня. После обаче се влюбва в Рачкур. Той също се влюбва в нея, но и Силвесонур я харесва, а той е доста лош.

Мари Ханъм също има брат. Това е най-популярния певец в Турция – Шмъркан. Шмъркан прави шеметна кариера като краде хитове на българския си колегата Веселин Маринов. Но дали Шмъркан е истински брат на Мари Ханъм, времето ще покаже...

0 коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

 
Sakuz.blogspot.com не хоства и качва клипове или материали с авторски права. Всички клипове в блога са взети чрез embed код от трети сайтове, които ги разпространяват свободно из интернет. Sakuz.blogspot.com не носи отговорност за неуредени авторски права на клиповете.
visit counter for blogspot